5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Sorunun ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını önlemek adına en etkili yöntemler kullanılarak titizlikle gerçekleştirilen su kaçağı bulma işlemleri, mevcut ekipmanlar sayesinde kusursuz bir şekilde sona erdirilmektedir.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Termal kameralar: Sızıntı noktalarında sıcaklık farklılıklarını tespit ederek su kaçaklarını belirlemek için kullanılır. Sızıntı alanı genellikle çevresinden daha soğuktur veya daha sıcaktır ve termal kamera bu farkı görsel olarak gösterir.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Kaçıran bölge büyükse su sızıntısı duvarlarda su kaçağı tespit ve zeminde yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat firmamız son sistem kameralı cihazlarla duvar tesisat su kaçağını bulmaktadır.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %100 çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde one sene garanti belgesi vererek çalışmalara son verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı su kaçak tespiti tespitinde yapılır.

 Temiz suyun sağlıklı su kaçak tespiti bir şekilde su tesisatçısı kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Ercan inşaat yapı ve dekorasyon olarak 10 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz,kaliteli işçilik ve işimizin garantisiyle müşteri memnuniyetini daima üst seviyede tutmaya devam ediyoruz

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol su tesisatçısı edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page