Petek Servisi

Wiki Article

More Hamburger icon An icon accustomed to stand for a menu which can be toggled by interacting using this type of icon.

Kalorifer petek temizliği işlemi için servislerimize 7/24 ulaşabilirsiniz. Genel petek temizleme hizmetlerimiz ile ilgili içeriklere yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

fifteen yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz Petek temizliği ve kombi bakımı temizliği yapıyoruz yetki belgeli hizmet güler yüzlü müşteri memnuniyeti bakımınızı zamanında yaptırın eviniz sıcacık olsun faturanız dan tasarruf etmek için arayınız

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Kontrol ve bakım konusunda tecrübemizden yararlanınız. Tamir edilmeyen kombi cihazlar da kış faturanıza yansıtılacaktır. Isınmayan ve iyi çalışmayan bir kombinin sonbaharda bir kez bakımı yapılmalıdır.

İstanbul çok kalabalık bir şehir bu sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçAlright binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artworkırıyor.

Kombi bakımı petek temizliği servislerimiz mevcuttur siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve en ekonomik hizmet vermeye devam ediyoruz

Dolayısıyla birbirine karıştırmamak gerekir. Petek temizliği yapılırken, petekler ve içerisindeki borular ele alınır.

Firmamız bu hizmetleri sizlere en profesyonel şekilde veriyor ve yılın en soğBritish isles günlerinde dahi yüksek bir performansla ısınma sağlıyor. Kombi peteklerinin temizlenmesinde en iyi solüsyonların kullanılmasına da önem veriyoruz.

Petek Temizleme – Kombi bakımı yılda bir kez yapılması gereken bir işlemdir. Bakımı yapılmayan bir kombi, kombi bakımı yapılan petek servisi bir kombiye göre daha fazla yakıt tüketmekle birlikte daha az ısı açığa çıkarır.

Kombi cihazı daha kolay çalışır. Petek içerisindeki atıklar temizlendiği için her yeri kolayca ısıtır. Isı dağıtımı eşit olur ve odalarınız kolayca ısınır.

Kova ve Bezler: Temizlik sırasında oluşabilecek pislikleri toplamak için bir kova ve temizlik bezleri.

Servisi olarak iyi ve kaliteli ısıtan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak en az two yılda 1 kez petek temizliği, petek yıkama ve kombi bakımınızı yaptırmanızı öneriyoruz.

An extensive provider consisting of Skilled guidance & demonstrated cleanroom remedies to your particular person tasks.

Report this wiki page